Manfred Vogels

Manfred Vogels: 48 jaar, woonachtig in Amersfoort in de wijk Vathorst. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij een internationaal IT bedrijf alwaar ik de commerciele verantwoordelijkheid heb over het vaste land van Europa.

Sinds mijn studententijd ben ik lid van de VVD. Na een actieve periode bij de VVD Utrecht, ben ik in 2005 als secretaris toegetreden tot het bestuur van de afdeling Amersfoort. In 2008 ben ik benoemd als raadslid voor de VVD. Na in 2010 als lokale lijsttrekker aan de verkiezingen te hebben deelgenomen, heb ik van 2010 tot 2014 als fractievoorzitter in de Amersfoortse raad gezeten. Daarna heb ik het stokje aan een nieuwe politieke lichting overgedragen. Na mijn raadslidmaatschap ben ik betrokken gebleven door deelname aan de selectiecommissie voor de kandidaten bij de recente gemeenteraads-verkiezingen en als lid van de selectiecommissie voor wethouders in 2014 en 2018.

Naast mijn dagelijkse werk en interesse voor de (lokale) politiek ben gelukkig met mijn vriendin, (stief)vader van 4 kinderen en voorzitter van de VVE Barkentijn in Vathorst.