Gerard Koelmans

Gerard Koelmans: 72 jaar, woonachtig in Leusden in de wijk Hamersveld. Geboren in Amsterdam en via de kuststreek bij Noordwijk uiteindelijk sinds mijn diensttijd (69-6) in de regio Amersfoort beland en eigenlijk nooit meer weggegaan.

Lid van de toenmalige VVD Leusden sinds beginjaren 80. Meestal op de achtergrond dienstbaar geweest aan m.n. de penningmeester(s) en af en toe zichtbaar bij meerdere initiatieven in de Gemeente Leusden.

Als lid van de kascontrolecommissie Eemland enkele keren daadkrachtig naar buiten moeten treden om moverende redenen, alles in goed overleg met de overige commissieleden.

Mijn dagelijks werk bestaat nog in het beheren van effectenportefeuilles en het opstellen van jaarrekeningen van een aantal bedrijven. Tot mijn 60ste heb ik gewerkt in binnen- en buitenland.

In Leusden heb ik mij in het vrijwilligerswerk als afdelingsbestuurder ruim 10 jaar ingezet voor Speeltuinvereniging Blijhof (met daaronder 3 peuterspeelzalen en bijbehorend personeel) en voor de Zonnebloem (vier jaar).

Actief lid van de Heerensociƫteit Amicitia in Amersfoort.