Harold Schepers

Harold Schepers: 50 jaar, woonachtig in Nijkerkerveen, opgegroeid in de regio Eemland. Werk als consultant en programmamanager in de financiƫle sector, bijvoorbeeld aan vraagstukken rondom operationele strategie, vermogensbeheer, pensioenen, ESG risk management en impact beleggen. Heb onder andere als ambitie om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de standpunten van de VVD en hoe de partij in het (lokaal) bestuur een grote bijdrage levert aan allerlei doelen en uitdagingen.

Al vroeg politiek actief bij de JOVD, onder andere als voorzitter van de Eemland-afdeling. In die periode is mijn politieke beeld gevormd door veel te lezen, te debatteren, opleidingen te volgen en veel gelijkgestemden te leren kennen. Sinds 1990 ben ik lid van de VVD. Omdat ik graag een actieve bijdrage lever heb ik diverse rollen in Leiden en Amersfoort vervuld, waaronder campagneleider, bestuurslid en lid van liberale themacommissies. In de jaren tien heb ik een kleine tien jaar de politiek op afstand nauwgezet gevolgd, maar gekozen voor vrijwilligerswerk als trainer en bestuurslid van atletiekvereniging Altis in Amersfoort. De laatste jaren ben ik toch weer actief geworden bij de VVD, nu als liaison tussen Nijkerk en Eemland.

In Nijkerkerveen woon ik met mijn vrouw en kinderen in een oud boerderijtje waar we ook onze paarden kunnen stallen en genieten van het buitenleven.